top of page

Bliv certificeret Spisepsykologicoach

Vi starter næste hold den 4.- 5. februar 2022

Hvordan vil det være at kunne hjælpe andre mennesker, som har et forstyrret forhold til mad, med at slippe deres indre kaos?

 

Hvordan vil det være selv at lære, hvad der ligger bag et forstyrret forhold til mad og lære værktøjer til at ændre dit eller andres liv?

På uddannelsen, til spisepsykologicoach, bliver du uddannet i psykologien bag forstyrret spisning og spiseforstyrrelser*.

 

Som Spisepsykologicoach lærer du, hvordan du rykker andre mennesker mod det mål, de ønsker. Du får en indføring i det traumeterapeutiske landskab, samt undervisning i kost og ernæring.

 

Uddannelsen er den første coachuddannelse i Danmark, der kombinerer coaching, med traumeterapeutiske metoder, der er nødvendigt i arbejdet med mennesker, der har et forstyrret forhold til mad.

Du lærer metoderne af undervisere, der tilsammen har over 30 års erfaring i arbejdet med mennesker. Vi garanterer et højt fagligt niveau, selvindsigt og en uddannelse, du kan gå direkte ud og bruge i dit faglige arbejde.

En Spisepsykologicoach er en coach med speciale i at arbejde med og rykke mennesker, der har et svært og forstyrret forhold til mad, indre kaos eller spiseforstyrrelser. 

*(primært fokus på BED, bulimi, og overspisning, men kan også anvendes til personer med anoreksi, ortoreksi, og atypiske spiseforstyrrelser).

Green Hand-drawn Welcome Google Classroom Header (7).png

Er denne uddannelse for mig?

Hvad er en spisepsykologicoach?

Start med at læse om uddannelsen og tankerne bag her:

Hvem henvender uddannelsen sig til?

"Jeg har et forstyrret forhold til mad, krop og vægt, er uddannelsen for mig?"

 

Uddannelsen til Spisepsykologicoach henvender dig bredt. Læs mere her, om uddannelsen er for dig.

Hvad kræver det af mig?

Læs mere om datoer for undervisning, træningstimer, læsemængde, lokation og pris her:

Mød dine undervisere

På Spisepsykologicoachuddannelsen får du konkrete redskaber til at arbejde med problemstillinger omkring mad og vægt og psykologien bag. Du behøver ikke selv at have haft et svært forhold til mad for at blive spisepsykologicoach, men det er faktisk en fordel, hvis du har. Dine (hårdt tjente) erfaringer, med et problematisk forhold til mad, kan blive din styrke som spisepsykologicoach.

bottom of page