top of page

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen til Spisepsykologicoach henvender sig til dig, som gerne vil hjælp andre mennesker, der har et forstyrret forhold til mad eller som lider af en spiseforstyrrelse.

Uddannelsen til Spisepsykologicoach henvender sig også til dig, som selv har det svært ved maden, og som gerne vil lære at forstå dig selv bedre. 

Læs mere nedenfor

Green Hand-drawn Welcome Google Classroom Header (7).png

Er du kvalificeret til at blive spisepsykologicoach?

Ja!

Det kræver ikke nogen forudgående uddannelse eller forudsætninger for at deltage på uddannelsen til Spisepsykologicoach. Det vigtigste er, at du har en lyst til at lære og er nysgerrighed på dig selv og andre mennesker.

Eksempler på hvem der deltager på Spisepsykologicoachuddannelsen:

Dig, som gerne vil rykke andre mennesker, der har et svært og forstyrret forhold til mad, indre kaos eller spiseforstyrrelser. Du har måske selv bøvlet med samme problematikker. Du er måske interesseret i den voksende problematik og ønsker at gøre en forskel.

 

Du er allerede uddannet indenfor det psykologiske eller terapeutiske felt eller arbejder med målgruppen på anden måde. Du ønsker at få et større indblik i de bagvedliggende årsager til, at mennesker ender med et forstyrret forhold til mad eller endda ender i en spiseforstyrrelse.

 

Du bøvler selv med maden, og vil gerne lære at forstå dig selv og problematikken omkring dit forstyrrede forhold til mad. 

 

Du er kostvejleder, vanecoach eller træningsekspert og møder mennesker i dit arbejde, som viser sig at have en spiseforstyrrelse eller et forstyrret forhold til mad, krop og vægt. Du ønsker at kunne hjælpe disse mennesker bedre ved at forstå den bagvedliggende årsag, og du ønsker at lære værktøjerne til at arbejde med dem og nemmere kunne rykke dem mod deres mål.

bottom of page