top of page

Lær at stoppe tankermylder og selvbebrejdende tanker.

-og afværg den næste overspisning indenfor 5 min.

17913937345988053.jpg

Jeg har hjulpet flere hundrede kvinder med deres overspisninger og restriktive tanker om mad, og der er særligt to ting, der går igen.

De forsøger at tænke sig til, hvad det handler om, hvilket blot avler flere tanker og giver mere tankemylder, som øger mængden af overspisninger.

De har ikke nogle alternative værktøjer, end at forsøge at tænke sig til, hvad der er i vejen med dem.

Rigtig mange kvinder kæmper dagligt med konstante tanker om mad, tankemylder og dårlig samvittighed over ikke at kunne styre deres madindtag.
 


For at forsøge at forstå hvorfor, de endnu engang er faldet i en overspisning, analyserer de løs på, hvad er der i vejen med dem, siden de ikke kan holde sig til planen? 
 


Men den metode fjerner sjældent problemet. Faktisk er det brænde på bålet, for det giver endnu flere selvdestruktive tanker, selvbebrejdelser og dårligt selvværd, som i sidste ende giver overspisninger. 

Jeg bruger selv metoden!

Jeg ved godt, at når først tankerne kører derud af, og du har en travl hverdag, kan det være virkelig svært at afse tid og overskud til at arbejde med sig selv.

 

Men med øvelserne her skal du ikke afse tid (ud over at lytte materialet igennem).
Det er noget du kan gøre, mens du fx lægger vasketøj sammen, er på arbejde eller putter børn.

Det får du med metoden

Metode

Metoden til at slukke for dine tanker, når tankemylderet opstår og din indre kritiker går igang med at larme.

Viden

Forklaring på hvorfor du får alle de tanker, og hvorfor de opstår igen og igen.

Format

Lydfiler, hvor jeg guider dig igennem øvelser og teknikker, du kan implementere direkte ind i din hverdag.

Resultat

Fred fra tankemylder, bekymrende tanker og indre kritiker, som fører til overspisninger.

🤫 Psst... og ingen andre end dig, behøver at opdage det.

Få adgang til metoden med det samme og lær at stoppe de tanker, der giver dig overspisninger.

IMG_5222.HEIC

Vores psyke hænger sådan samme, at vores tanker, skaber vores følelser, og vores følelser skaber vores handlinger (overspisningerne). Ergo kan du ændre dine tanker og stoppe tankemylder, bekymringstanker og din indre kritiker, så kan du forebygge rigtig mange af dine overspisninger.

Få metoden hvor du lærer, step-by-step, hvad du skal gøre, for at stoppe tankerne og forebygge overspisningerne.


 

Hvordan ville du have det, hvis: 

 • Du aldrig mere skulle frygte tankemylder, bekymrende tanker og din indre kritiske stemme, fordi du kunne stoppe dem på en rolig måde?
   

 • Du havde en metode, du kunne bruge uanset hvor du var og hvad du foretog dig - om du var på arbejde, sammen med børnene eller på indkøb, uden at andre kunne se, at at der foregik noget i dig?
   

 • Du i stedet for at kæmpe med dine tanker, kunne lære at blive glad for dine tanker? 
   

 • Du kunne få indre uro og rastløshed til at forsvinde, til fordel for ro og stilhed fra tanker der kværner?

"Jeg ved, hvordan det er, når tankerne bare kværner derud af, og man ikke kan finde ro. Og den eneste udvej der til sidst er, er at spise, for at finde ro.

 

Den indre kritiker, og de selvbebrejdende tanker vokser bare, til sidst kan det føles næsten umuligt at være i egen krop.


Det er opslidende og fører ofte til overspisninger. Og efterfølgende begynder de selvbebrejdende tanker bare igen og møllen kan starte forfra."

79edeeb3-b22f-4235-b330-7b398270389b.jpg

Metoden der gjorde en forskel for mig

 • Det er hårdt og slidsomt at have alle de tanker, og konstant kæmpe en indre kamp med sine egne tanker, der forsøger at fortælle en, at man skal gøre det bedre, gøre mere, at man ikke er god nok, at man ikke er tynd nok, at man skal spise sundere osv. 

 

 • Ofte er det den direkte vej til overspisninger. 
   

 • Det giver én, en indre følelse af at være forkert og ikke god nok, når man endnu engang er faldet i og ikke kunne styre sin mad.

 • Det gjorde en kæmpe forskel, da jeg efter knap 20 år med overspisninger, fandt ud af, at den måde jeg indtil nu havde forsøgt at granske mine tanker for svar, faktisk gav mig flere overspisninger, når det ikke lykkes mig at forstå, hvorfor jeg havde det, som jeg havde.
   

 • Da jeg lærte, hvordan mine tanker faktisk fungerede og at jeg faktisk selv kunne styre dem meget mere, end jeg havde troet, så fik jeg en kæmpe indsigt i, hvorfor jeg havde det, som jeg havde. Og nu kunne jeg se, hvad der skulle til, for ændre de følelser, der gentagne gange gav mig overspisninger. 

Lær at stoppe tankermylder og bekymrende tanker

-og afværg den næste overspisning indenfor 5 min.

Mette Fuglsang Larsen

Det får du

Med Lær at stoppe tankermylder og selvbebrejdende tanker, får du en komplet step-by-step guide til, hvordan du kan tilgå dine tanker på en anden måde, så stopper tankemylder, bekymrende tanker og din indre kritiker, OG derved forebygger udviklingen af din næste overspisning.

 

Når du bliver trænet i metoden, kan du stoppe dine tanker og forebygge overspisninger på under 5 min. 

7 lydlektioner fordelt på 7 moduler

3 x simple steps
 du kan arbejde på, mens du laver andre ting.


 

"Udførlig baggrundsviden om, hvordan dine tanker fungerer og hvordan det hænger sammen med dine overspisninger.

1 x metode, du kan bruge igen og igen.
 

3 x øvelser du kan tage med på farten.


Ubegrænset adgang.

Bonusser

Metoden jeg brugte, som sikrede mig, at jeg lykkedes.

Forandringer dumper ikke ned i hatten på os, uden at vi arbejder for det.

Men det kan være svært, når vi føler, at vi har prøvet alt(!)

 

Men der er en universiel ting, der gør forskellen på om du lykkes med at slippe dine overspisninger eller ej.

 

Det deler jeg med dig, i dette foredrag.

Fællesskab med andre

Jeg ved, det kan være svært, at se egne benspænd, og svært at arbejde med indre forandringer alene.

 

Derfor får du som en særlig bonus, adgang til en lukket fællesskab på Facebook, hvor du kan møde ligesindede, der FORSTÅR hvordan det er at være dig. Et fællesskab hvor I hjælper hinanden med at se de ting, der er svære at se selv, og hvor I kan dele, hvordan I har det, med andre der forstår jer. 

Det er et tillidsfuldt forum med tavshedspligt, så det er trygt at være en del af. Et fællesskab hvor du kan få hjælpe af andre og dele med andre ligesindede i samme proces.

Årsagen til at du overspiser

Få min populære foredrag om, hvad årsagen til at du overspiser er.

Et foredrag proppet med guldkorn, der gør dig klogere på dig selv og dine overspisninger

 

+ 3 konkrete steps, til at forebygge at overspisninger opstår.

+ 601 kr. i rabat på mit populære forløb
"Knæk koden til følelsesmæssig spisning"

Når du investerer i "Lær at stoppe tankermylder og selvbebrejdende tanker", får du muligheden for at tilmelde dig mit  populære onlineforløb, "Knæk koden til følelsesmæssig spisning" til en særpris og sparer 1000 kr.

Dette tilbud gælder kun for dig, som investerer i "
Lær at stoppe tankermylder og selvbebrejdende tanker".
På "Knæk koden til følelsesmæssig spisning", lærer du, hvad følelsesmæssig spisning egentlig dækker over, hvordan du opdager de følelser, der er på spil i kroppen, og hvordan du får dem håndteret uden at bruge maden! 

Hvorfor skal du have tillid til mig?

 • Jeg har selv brugt metoden og bruger den jævnligt, når jeg er i situationer, der førhen havde trigget overspisninger.
   

 • Jeg har nørdet i dette felt de sidste 15 år. Både i form af min uddannelse, min egen vej ud af overspisninger og nu, hvor jeg hjælper andre med at komme deres overspisninger til livs.
   

 • Fordi jeg ved, at du - hvis du overspiser - med meget stor sandsynlighed er et ret intelligent og handlekraftigt mennesker. Hvis bare tingene giver mening, kan du godt omsætte det til handling. 
   

 • Det er også den tilgang, der i dag har ført mig til et liv uden overspisninger og som har ført flere hundrede kvinder, som har været i forløb hos mig, ud på den anden side.

Hej, jeg hedder Mette

fullsizeoutput_439.jpeg

Jeg hjælper kvinder af med overspisninger og konstante tanker om mad, så de kan skabe det succesfulde liv, de drømmer om.

Efter flere år, hvor jeg arbejde med bla. forskning indenfor danskernes kost og motionsvaner ved bl.a. Fødevareinstituttet, DTU og Aalborg Universitet, besluttede jeg, at starte selvstændigt, for at hjælpe andre kvinder, med at komme fri af deres overspisninger og forstyrrede forhold til mad. 

For jeg vidste, at det ikke handlede om maden og motionen. Det handlede om noget mentalt.

I knap 20 år har jeg selv kæmpet med maden. Overspist, været restriktivt, trangspræget motionsadfærd mv. Så jeg ved, hvor slidsomt det er, når maden styrer ens liv.

Det tager al livsglæden og livskvaliteten, når tanker om mad fylder alt.

I dag har jeg hjulpet flere hundrede kvinder fri af overspisninger og konstante tanker om mad.

Jeg er uddannet Cand. mag i Læring- og forandringsprocesser, Professionsbachelor i ernæring og sundhed, Skyggevejleder, Sundhedscoach og andre efteruddannelser. 
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg ikke får det til at virke?

#Svar:

Hvis du ikke kan få det til at virke, så er vi her til at hjælpe dig. Du får som bonus adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du kan få hjælpe af andre og dele med andre ligesindede i samme proces.

Jeg ved godt, hvad mit problem er. Er metoden stadig for mig?

#Svar:

Ja. Kan du ikke stoppe dine overspisninger, selvom du ved, hvad det handler om, så mangler du stadig en metode, til at håndtere dét, der trigger overspiningerne.

Har jeg tiden til det? Jeg har svært ved at vurdere, om det tager for meget af min tid?

#Svar:

Det kræver naturligvis lidt øvelse og derfor også lidt af din tid. I starten lidt mere tid, men på sigt, tager det kun 5 min at bruge metoden og fjerne tankerne.
MEN jeg har lavet det så smart, at materialet er på lydfiler, sådan at du kan have det med dig på farten, i bilen, gåturen eller mens du venter et sted.

Du behøver ikke lave det hele på kort tid. Det gør ikke noget, du deler det op over uger. Du skal nok lykkes alligevel.

Hvad kræver det af mig?

#Skriv svaret: Det kræver af du er motiveret for at arbejde med dig selv og vil en forandring. Derudover kræver det ca en times tid i opstarten og derefter 10-20 min over en periode, til du kan metoden udenad.

Hvordan ved jeg, at det er dét problem jeg har?

#Svar:

Hvis du oplever gentagne gange, hvor du ikke kan styre dit madindtag, er dette metoden for dig. Måske du kan genkende følelsen af, at sidde og kigge på dig selv udefra, vel vidende, at det er dumt at spise nu. Men alligevel er der noget, der gør, at du ikke kan stoppe dig selv. Så er metoden for dig.
Hvis du gentagne gange har mislykket en kur eller livsstilsændring, selvom det noget tid er gået godt, men så er du faldet i. Så er den her metode for dig.
Har du en spiseforstyrrelse, er denne metode for dig.

Kan mine venner på facebook se, at jeg deltager?

Nej, det er en lukket facebookgruppe. Derfor vil det ikke poppe op i dit feed, når du slår ting op i gruppen. 
Der er tavshedspligt i gruppen, så ingen må dele andres historier, så de kan genkendes,

Stop de selvkritiske tanker og det tankemylder, der trigger dine overspisninger NU !

bottom of page