top of page

​Dette forløb er for dig, som godt ved, at du spiser på dine følelser, men som ikke aner, hvorfor du gør det, og hvordan du kommer det til livs.
Forløbet er for dig, som er træt af at spise på dine følelser. Træt af konstante tanker om mad og vægttab. For dig som ikke længere orker at slå dig selv i hovedet over, hvorfor du ikke bare kan tage dig sammen. 

På dette onlineforløb, guider jeg dig helt ind til kernen af, hvad følelsesmæssig spisning er, hvordan det ser ud hos dig, og hvordan du bryder med det allerede fra i dag. Forløbet er for dig som drømmer om at kunne styre din mad, spise naturligt, og lære helt præcis, hvordan du får et naturligt forhold til mad og følelser, så du ikke længere skal tænke på maden, men kan spise hvad du vil, når du er sulten, og naturligt stoppe når du er mæt. 

Kom i mål med et stærkt team som støtter dig, og få straks adgang til al forløbets indhold, så du allerede i dag, kan begynde, at:

 

 • lære at forstå, hvad det vil sige, at du spiser på dine følelser,

 • lære, hvilke følelser der er på spil, når du ikke kan styre din mad,

 • lære at få øje på dit mønster, du gentager hver gang du mister kontrollen over maden,

 • få værktøjer til at ændre det,

 • få støtten til at få det vendt i dit liv,

 


...sådan at du kan få et mere naturligt forhold og afslappet forhold til ikke kun mad, men også dig selv og din krop!

Lær hvorfor DU overspiser
- og hvordan du stopper allerede i dag!

Og jo, det er også for dig, som lige nu sidder og tænker, at du har prøvet så meget, at du næsten ikke orker flere nederlag. 

Forløbet er for dig, som drømmer om:
 

 • at forstå, hvorfor det lige præcis er DIG, som overspiser?
   

 • at lær at forstå dig selv, og se hvad det hele handler om, når du bliver overvældet af spisetrang?
   

 • at lære, hvorfor du ikke kan få restriktioner og kontrolleret spisning til at give det ønskede vægttab?
   

 • at lære, hvordan du kan sidde i sofaen om aftenen og slappe af, uden at frygte for en overspisning?
   

 • at du for sidste gang har tænkt “Fra på mandag, dér tager jeg mig sammen"?

Trin for trin viser jeg dig:
 

 • Hvorfor det lige præcis er DIG, som overspiser, og hvordan du er endt med at bruge maden som en overlevelsesmekaniske, til at håndtere følelser.
   

 • Hvordan du kan bruge din barndom til at forstå dig selv nu, også selvom du ikke kan huske så meget fra den.
   

 • Hvordan du altid er vokset op i den bedst tænkelige familie, og hvordan du bruger din baggrund til din ultimative styrke.
   

 • Hvordan du får øje på lige præcis den adfærd hos dig, som gør at du ender med at overspise igen og igen, og hvordan du bryder det allerede i dag.

Og selvfølgelig (!) viser jeg dig også
 

 • Hvordan du samtidig øger dit selvværd til helt nye højder, sådan at du aldrig mere skal tænke negativt om dig selv, men i stedet kan kigge dig selv i spejlet og tænke "fuck et lækkert skår". 
   

 • Hvordan du undgår at være så fandens udkørt og træt efter en arbejdsdag eller efter at have været sammen med venner og familie.
   

 • Hvordan du aldrig mere får brug for maden til at dulme noget som helst, fordi du har lært at forebygge, at det overhovedet er nødvendigt!   

Mød os

IMG_5222.HEIC

Mette Fuglsang Larsen

Spisepsykologicoach og ejer

Har hjulpet mennesker fri af overspisninger igennem mange år, og har selv været fanget i overspisninger i knap 20 år.

helene.png

Helene Markussen

Virtuel Assistent og hende du kan spørge om alt det tekniske.

4,8

(tidligere deltagere)

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 20.03.12.png

Mette

@keto_mettedk

Det har ramt virkelig meget plet, og jeg kunne mærke hele vejen igennem, at hvis jeg havde været bevidst omkring det her mønster tidligere, havde jeg ikke alene kunne begrænse mine overspisninger, men sandsynligvis også forebygge en del af den stress jeg har døjet så meget med gennem de sidste 4 år. 
 

Jeg er vild med den simple, informative og præcise forklaring der er i de små video'er. Det er til at forstå og med de tilhørende opgaver er tingene nemme at få implementeret.

4,8

(tidligere deltagere)

Tina Nyland.jpg

Tina

@bring_thelight

Kurset har givet mig et helt andet syn og forståelse på hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort.


Kursuset går helt ind til benet, og giver virkelig stof til eftertanke. Det kræver at du har mod på at kigge indad og reflektere over dine mønstre og ville ændre på det. 


Jeg opdager mig selv på ny, og det giver en masse overskud. Og prioritere mig selv for en gangs skyld.


Jeg synes, at det har været enormt spændende at arbejde med sig selv på den her måde, og se hvordan det hele er kædet sammen.

Jeg kan varmt anbefale Mettes kursus, der er velformuleret, så du ikke er i tvivl, om hvad du skal.

Når du lige om lidt investerer i at få knækket koden til, hvordan også DU kan stoppe dine overspisninger allerede i dag, kan du glæde dig til:

Et online trin for trin ’how to’-forløb leveret i et 100% lavpraktisk nede på jorden-sprog, og med et støttende team på sidelinjen som hepper.

Sådan foregår det:

Glem alt om overvældelse. Uoverskuelighed. Her får du den viden, du har brug – og de konkrete greb, teknikker og værktøjer, der giver dig de indsigter, du har brug for. Serveret for dig i præcise undervisningsvideoer – og leveret til dig i den rækkefølge, du har brug for, så du kan følge med.

Gennem videoer og opgaver lærer du, hvordan du ændrer tingene i dit liv.

Undervisningen er delt ind i 4 faser:

[Fase 1]

Det afgørende fundament: Forstå hvorfor det her ikke handler om maden, men hvad der er den reelle rod og kerne til, at du i dag bruger maden til at dulme nogle følelser. 

I fase 1 lærer du:

 

 • Hvordan du med kirurgisk præcision finder ind til lige præcis dér, hvor roden er hos dig. Finder den helt præcise årsag for lige præcis dig.

 • Hvilke forskellige familiedynamikker, der kan have givet dig problemer med maden, uanset om du er vokset op i en kernefamilie eller en familie med tydelige dysfunktionelle mønstre. 

 • Du får metoden til at pin pointe dér, hvor tingene begyndte at gå skævt for dig i din barndom, OGSÅ selvom maden først er begyndt at fylde for dig senere i livet. 

[Fase 2]

Opdag dig selv i, hvordan du ubevidst lever et mønster fra din barndom, som direkte - i forholdet 1:1 - giver dig overspisninger. 
 

I fase 2 lærer du:

 • Hvordan du i dag udlever et gammelt barndomsmønster, som helt uden at du selv er bevidst om det, giver dig alle dine overspisninger igen og igen.
   

 • Metoden til, hvordan du enkelt og effektivt får øje på det i alle dine sociale relationer og aktiviteter i dag, og lær hvordan du nu, kan kæde det hele sammen til en større forståelse og en rød tråd.
   

 • Hvordan du ved at bruge din relation til din mor, kan få sejlet de steder, du skal til at arbejde med dig selv.
   

 • Lær metoden, som kæder det hele sammen, så du sidder tilbage med følelsen af "aha, det var derfor", og en følelse af lettelse i kroppen, fordi det hele nu bliver mindre mystisk og meget mere lige til at gå til.

[Fase 3]

Skab dit nyt fundament for ro, ved at lære, hvorfor du er vokset op i den helt perfekte familie for dig!
 

I fase 3 lærer du:

 • Hvorfor du altid er vokset op i den helt rigtige familie, selvom der også har været begået fejl (som der er i alle familier). Du lærer at vende modgang til din fordel, så du kan skabe et endnu stærkere følelsesmæssigt fundament i dit liv.
   

 • Metoden til at se sætte dig selv og andre mennesker fri af skyld og skam. Når du lærer at sæt andre fri og tilgive dem 100% på trods, så skaber du friheden i dig, til at skabe det liv, du inderst inde drømmer om.

[Fase 4]

Step by step lærer du, hvordan du stopper dine overspisninger effektivt allerede i dag.
 

I fase 4 lærer du:

 • Hvordan du nu er klar til at stoppe dine overspisninger, med en helt simpel metode, der tydeligt viser, hvad du gjorde før (som gav dig overspisninger), og hvad du nu skal til at gøre i stedet (for at undgå overspisninger).
   

 • Hvordan du nu aldrig mere skal overspise og aldrig mere bruge maden til at dulme dine følelser.
   

 • Hvordan du nu, dag for dag, ved at benytte samme metode igen og igen, samtidig styrker dit selvværd og oplever, at mad pludselig blot er mad.

Når du lige om lidt investerer i at skabe et liv med frihed, et liv som ikke længere skal styres af mad og have konstante tanker om mad, og frygt for at tage på, så får du helt konkret:

Adgang til præcis den viden, du skal bruge. Den er leveret til dig i trin for trin videolektioner, og med tilhørende opgaver der, der lærer dig, hvordan du implementerer det i dit liv og bryder med dit mønster.
Alle lektioner kan du se eller høre direkte fra dit foretrukne devise. Du kan streame det online eller downloade det, så du har det til evigt brug.

Mangler du de sidste 3 argumenter for, at det er nu, du skal finde helt ind til kernen af, hvorfor det lige præcis er DIG, som overspiser, og lære, hvordan du stopper allerede i dag. Sådan at du aldrig mere skal lade dit liv styre af mad og motion, men i stedet få et liv, hvor maden blot bliver næring og hvor du kan bruge din tid og energi på alt det du inderst inde har lyst til?

 

Her er de:
 

 • Fordi du ved, at det ikke hjælper at prøve endnu en kur eller tage sig sammen endnu en gang med at spise sund. Det har du prøvet SÅ mange gange, og det holder ikke i det lange løb. Det er et mentalt arbejde der skal til, og du ved det godt.
   

 • Fordi du ikke længere vil lade dig stoppe af frygt for ikke at lykkes. Frygt kan være en dræber og lamme en i ens handlinger. Men hvis du vil have et andet resultat end du plejer, er du nødt til at trodse frygten for at fejle og fortsætte. Ellers bliver du hængende i et utilfredsstillende liv. Og det er du færdig med! Du vil noget andet og mere med dit liv!
   

 • Fordi du godt ved, at det reelt ikke handler om pengene du skal investere, men om frygten for ikke at lykkes. Men du ved også godt inderst inde, at hvis du beslutter dig for noget, så gør du det også! For du er handlekraftig og pisse sej! Og det er jo ikke for sjov, at L'Oreál har sloganet: "Because you're worth it" - for det er du! 

Bonus til dig


 

 

 

 

 

 

Som en helt særlig bonus til dig, får du eksklusiv adgang til en lukket facebookgruppe. 
 

Jeg ved, det kan være svært, at se egne benspænd, og svært at arbejde med indre forandringer alene.

 

Derfor kan du i dette fællesskab møde ligesindede, der FORSTÅR hvordan det er at være dig. Et fællesskab hvor I hjælper hinanden med at se de ting, der er svære at se selv, og hvor I kan dele, hvordan I har det, med andre der forstår jer. 

Det er et tillidsfuldt forum med tavshedspligt, så det er trygt at være en del af. Et fællesskab hvor du kan få hjælpe af andre og dele med andre ligesindede i samme proces.

 • Facebook

Og vent – du får mere smæk for skillingen! Nemlig denne resultatskabende bonus:


[Bonus]: En trin for formel til, hvordan du gør, hvis du mod forventning falder tilbage, og der opstår akut spisetrang.

bottom of page