top of page

OverspisningsFRI

- identificér det mønster du skal bryde, for at blive overspisningsfri.

IMG_8596 2.heic

Mette Fuglsang Larsen

Rigtig mange kvinder og mænd slås med at bevare kontrollen over deres overspisning.  De er udmattede af den daglige og konstante kamp imod tanker om mad og frygten for at tage på i vægt.

De kontrollerer hvad de spiser i et forsøg på at undgå at falde i overspisninger og spise for meget.

 

Desværre mislykkes denne strategi i 95% af tilfældene, og ender i spiseorgier, følelsen af at miste kontrollen over sin mad, negative følelser omkring almindelige madvarer og i de fleste tilfælde opslidende selvbebrejdende tanker.


Jeg har hjulpet flere hundrede kvinder med deres overspisninger og restriktive tanker om mad, og der er én ting, der går igen.

De forstår ikke, hvorfor de overspiser (hvis de gjorde, havde de nok fundet en måde at stoppe det på).

De føler at det er overvældende og forvirrende, og mangler en konkret og effektiv metode at bryde spisemønstre på.

Jeg brugte selv metoden, til at slippe mine overspisninger!

Fordi jeg har prøvet det på egen krop ved jeg godt, hvor svært det kan være og hvor overvældende det kan føles, når man endnu engang er faldet i – og har spist for meget, af det “forkerte”- og mere af det end man havde planlagt.
 

Og selvom jeg troede, at jeg kendte mig selv godt, var ret reflekteret og et forholdsvist intelligent menneske, så kunne jeg alligevel ikke stoppe mig selv, når jeg røg ind i det mønster, som min krop kendte så godt og var så veltrænet i at anvende.

Men med denne metode kan du lære, at se dig selv fra et nyt perspektiv. Du lærer, at sætte fingeren direkte på problemet, så du kan opdage, hvad det er, der gang på gang er årsagen til, at du ikke kunne styre min mad. 

Og det bedste - dine overspisninger kan med den rette indsats, faktisk være væk allerede fra i morgen!

Jeg overspiste i mere end 20 år, men kunne slippe det ved at bruge den metode, som jeg gerne vil dele med dig!

Med OverspisningsFRI™ metoden kan du lære, at se dig selv fra et nyt perspektiv - udenom dine spisemønstre. Du lærer, at sætte fingeren direkte på problemet, så du kan opdage, hvad det er, der gang på gang er årsagen til, at du ikke kunne styre din mad.

 

Og det bedste ved metoden er - dine overspisninger kan med den rette indsats, faktisk være væk, allerede fra i morgen! Det er i hvert fald hvad mange af mine deltagere fortæller mig.

Det får du med metoden

Metode

Metoden til at opdage hvorfor du reelt overspiser.

Forklaring

Forstå hvorfor du (stadig) overspiser og hvad det er for mønstre, du i dag overser og derfor ikke tillægger den rette betydning i forhold til dine overspisninger.

Format

Du får lydfiler, hvor jeg igennem tale guider dig igennem processen et skridt ad gangen, i det tempo der passer dig.

Resultat

Du vil kunne slippe mønstre og genvinde friheden til at vælge og give slip på den magt, maden har over dig – i stedet kan du bruge energi på de ting der føles som success og gør dig glad.

Kom overspisningerne til livs én gang for alle.

IMG_8551_edited_edited.jpg

Opdag hvor du kan tage ansvar, og få din handlekraft tilbage, så du tager valg omkring det du spiser og maden ikke styrer dig, dine tanker og dit liv.

Med Overspisings
FRI™ lærer du step-by-step, hvordan du opdager, hvad det er for et mønster, du gentagne gange sætter i gang og som ender i kontroltab og et stort kalorieindtag, som du egentligt ikke ønsker.

Hvordan ville du have det, hvis:

 • Du vidste præcist, hvorfor du overspiste?
   

 • Du havde holdepunkter, så du kunne tage ansvar og handle dig ud af dit spisemønster?

 

 • Hvis mad aldrig mere skulle overtage hele din opmærsomhed og fylde hovedet med støj - men at der var plads til andre gode ting?
   

 • Du ikke længere skal bruge energi på at navigere uden om alt det der kan trigge en overspisning – fordi din reaktion på madvarer, situationer eller vægtøgning ikke spiller en rolle i dit liv mere?
   

 • Du kunne få indre uro og rastløshed til at forsvinde, så du kunne gøre de ting du har lyst til, og skabe den succes i dit liv, som du inderst inde drømmer om.

Citat Mette:

"Jeg ved, hvordan det er, når man endnu engang sidder der, og trangen til at overspise overmander en.

 

Først forsøger man, at udskyde at spise, ved at diskutere med sig selv i hovedet om man skal/skal ikke.


Det er opslidende at have overspisninger - specielt følelsen af at føle sig magtesløs fra nogensinde at kunne stoppe det, fordi man ikke selv kan se, hvad det er med mig, siden jeg ikke kan stoppe med at overspise."

IMG_5222.HEIC

Metoden til at opdage dit mønster og se dine behov.

 • Det er hårdt og slidsomt gang på gang at opleve, at man ikke kan overholde aftaler med sig selv om, hvor meget man bør spise og hvorfor, men opdager sig selv endnu engang spiser for meget, for usundt eller i smug.
   

 • Det giver selvbebrejdende tanker når man mister kontrollen om, hvorfor man ikke bare kan lade være.

 

 • Det giver én, en indre følelse af at være forkert og ikke god nok, når man endnu engang er faldet i og ikke kunne styre sin mad.

 • Selvom jeg har fået on-off samtaleterapi med diverse psykologer, så fortalte ingen mig nogensinde om mit mønster og hvordan jeg faktisk kunne ændre på tingene.

 • Jeg fandt efterhånden ud af at mit mønster ikke kun er ”mit”, men det i mange tilfæde også er ”dit” – det viser sig at du og jeg – vi er ikke alene med disse mønstre. Vi har hver vores, men vi kan arbejde med at få styr på mønstret på samme måde og derfor kan OverspisningsFRI™ være med til at hjælpe dig ud af dine ubehagelige og livs(for)styrende spisevaner.​

OverspisningsFRI

- metoden til at opdage, hvorfor du overspiser - og gøre noget ved det.

Mette Fuglsang Larsen

Det får du

Med OverspisningsFRI får du en komplet step-by-step guide med værktøjer og opgaver til, hvordan du lærer at opdage dig selv og det mønster du og din krop ryger i pr. ”autopilot” uden at mærke det, før det er for sent - og hvilke muligheder du har for at slå denne “autoreaktion” fra, og ændre på det.

 

Når du først har erkendt, hvad dit mønster er, har du fundet nøglen  og kan ændre på din situation i dit helt eget tempo. 

11 lydlektioner der guider dig igennem hvert trin af processen i 8 moduler.

Over 80 minutters dybdegående materiale med forklaringer og eksempler på, hvordan du kan løse udfordringerne. 

Et støttende og inspirerende fællesskab med andre, der har det på samme måde som dig og arbejder med de samme ting – på hver deres måde.

Ubegrænset adgang til indholdet og fælleskabet, hvor du kan stille spørgsmål og få ”luftet tanker” uden af møde fordømmelse.

Bonusser

Fællesskab med andre

Det kan være svært, at se egne benspænd, og svært at arbejde med indre forandringer alene.

 

Derfor får du som en særlig bonus, adgang til en lukket fællesskab på Facebook, hvor du kan møde ligesindede, der FORSTÅR hvordan det er at være dig. Et fællesskab hvor I hjælper hinanden med at se de ting, der er svære at se selv, og hvor I kan dele, hvordan I har det, med andre der forstår jer. 

Det er et tillidsfuldt forum med tavshedspligt, så det er trygt at være en del af. Et fællesskab hvor du kan få hjælpe af andre og dele med andre ligesindede i samme proces.

Buddyordning

Du får også den unikke mulighed af teame op med en buddy. Altså en af den andre personer, der er igang med et forløb. Du skal blot gøre mig opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af dette ved opstart :-) 

Her kan I dele jeres tanker, få hjælp og sparring, og arbejde sammen om materialet.

Det er en unik mulighed, som har en kæmpe værdi, hvis man vælger at bruge det.

Det kan være svært at tale med udenforstående om problemerne med maden, fordi de ikke kende til problematikken. Men med en buddy, der selv oplever samme udfordringer med maden, møder du en person, der kender til at have det på den måde, og som også arbejder for det samme som dig.

+ 1000 kr. i rabat på min populære Masterclass
"Knæk koden til følelsesmæssig overspisning"

Når du investerer i "OverspisningsFRI™", får du muligheden for at tilmelde dig min populære Masterclass, "Knæk koden til følelsesmæssig overspisning" til en særpris og sparer 1000 kr.

Dette tilbud gælder kun for dig, som investerer i "Overspisnings
FRI™".

På "Knæk koden til følelsesmæssig overspisning" lærer jeg dig, hvordan du kan forstå dine følelser og de følelsesmæssige strategier du i dag benytter, der gør at det er lige præcis maden, du er endt med at ty til.
Vi kan ikke undgå at få følelser gennem livet. Derfor skal du også lære, at håndtere følelserne, når de kommer, uanset hvor meget du kan forebygge at de kommer. Derfor lærer jeg dig på denne Masterclass, hvordan du på en anden måde kan håndtere dine følelser, i stedet for at bruge maden.

Hvorfor skal du have tillid til mig?

 • Jeg har selv brugt metoden og det var præcis den der gjorde, at jeg kom fri af mine overspisninger.
   

 • Jeg har nørdet i dette felt de sidste 15 år. Både i form af min uddannelse, min egen vej ud af overspisninger og nu, hvor jeg har hjulpet flere hundrede mennesker med at komme deres overspisninger til livs.
   

 • Fordi jeg ved, at du - hvis du overspiser - med meget stor sandsynlighed er et ret intelligent og et handlekraftigt menneske. Hvis bare tingene giver mening, kan du godt omsætte det til handling. Så ved at opdage, hvad der er med dig, vil du også hurtigt kunne ændre på det.

Skærmbillede 2020-04-14 kl. 13.41.34.png

Hej, jeg hedder Mette

Jeg hjælper kvinder af med overspisninger og konstante tanker om mad, så de kan skabe det succesfulde liv, de drømmer om.

Efter flere år, hvor jeg arbejde med bla. forskning indenfor danskernes kost og motionsvaner ved bl.a. Fødevareinstituttet, DTU og Aalborg Universitet, besluttede jeg, at starte selvstændigt, for at hjælpe andre kvinder, med at komme fri af deres overspisninger og forstyrrede forhold til mad. 

For jeg vidste, at det ikke handlede om maden og motionen. Det handlede om noget mentalt.

I knap 20 år har jeg selv kæmpet med maden. Overspist, været restriktivt, trangspræget motionsadfærd mv. Så jeg ved, hvor slidsomt det er, når maden styrer ens liv.

Det tager al livsglæden og livskvaliteten, når tanker om mad fylder alt.

I dag har jeg hjulpet flere hundrede kvinder fri af overspisninger og konstante tanker om mad.

Jeg er uddannet Cand. mag i Læring- og forandringsprocesser, Professionsbachelor i ernæring og sundhed, Skyggevejleder, Sundhedscoach og andre efteruddannelser. 
 

Det siger andre om metoden

IMG_7471 2_edited.jpg
IMG_7969.jpg
Skærmbillede 2022-03-07 kl. 12.00.14.png
IMG_8651.jpg

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg ikke får det til at virke?

#Svar:

Hvis du ikke kan få det til at virke, så er vi her til at hjælpe dig. Du får som bonus adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du kan få hjælpe af andre og dele med andre ligesindede i samme proces.

Jeg ved godt, hvad mit problem er. Er metoden stadig for mig?

#Svar:

Ja. Kan du ikke stoppe dine overspisninger, selvom du ved, hvad det handler om, så mangler du stadig en metode, til at håndtere din spisetrang.

Har jeg tiden til det? Jeg har svært ved at vurdere, om det tager for meget af min tid?

#Svar:

Det kræver naturligvis lidt øvelse og derfor også lidt af din tid. Men det meste handler om, at du skal lære at opdage det mønster, du gentagne gange gør, når du laver helt almindelige dagligdagsting. Det vil sige, at det kræver at du øver dig i de ting, du i forvejen laver. Du skal altså ikke finde ekstra tid i dit liv, for at få det til at virke.

Hvad kræver det af mig?

#Skriv svaret: Det kræver af du er motiveret for at arbejde med dig selv og vil en forandring. Indre psykologisk arbejde sker ikke uden en indsats. Det kræver, at du er klar på at arbejde med dig selv mentalt og fortsætte til det virker for dig.

Hvordan ved jeg, at det er dét problem jeg har?

#Svar:

Hvis du oplever gentagne gange, hvor du ikke kan styre dit madindtag, er dette metoden for dig. Måske du kan genkende følelsen af, at sidde og kigge på dig selv udefra, vel vidende, at det er dumt at spise nu. Men alligevel er der noget, der gør, at du ikke kan stoppe dig selv. Så er metoden for dig.
Hvis du gentagne gange har mislykket en kur eller livsstilsændring, selvom det noget tid er gået godt, men så er du faldet i. Så er den her metode for dig.
Har du en spiseforstyrrelse, er denne metode for dig.

Kan mine venner på facebook se, at jeg deltager?

Nej, det er en lukket facebookgruppe. Derfor vil det ikke poppe op i dit feed, når du slår ting op i gruppen. 
Der er tavshedspligt i gruppen, så ingen må dele andres historier, så de kan genkendes,

Bliv OverspisningsFRI™ nu!

bottom of page