top of page

Er du sort - hvid i din tilgang til mad?

Mange af os er vokset op med mentaliteten: “enten – eller” ergo sort-hvid.

Måske er du også?


Hvad mener jeg med dette? Det kan fx. være, at enten holder jeg min kostplan eller også overspiser jeg. Enten elsker min partner mig, eller også gør han/hun ikke.

Det gør, at der er ikke plads til livets mange farver i dette “enten – eller”. Kun sort eller hvidt.

Du kender helt sikkert også en masse “enten – eller”. Det kan fx være:

Enten er jeg den bedste til mit arbejde eller også er jeg dårlig.

Enten går du en lang tur, eller også går jeg ikke.

Enten bliver det en god dag eller også er det en dårlig dag.


Men alle kan blive klogere på det, hvis de lægger energi i at se nuanceret på verden.Hvad med at snakke det igennem. Det er kun dine begrænsninger, der gør, at enten – eller lever.

Vil du give dine børn, børnebørn denne mentalitet med?

Nej vel…
Hvis du åbner op i dit mindset til, at alt kan lade sig gøre, vil du ikke kun få et mere afslappet forhold til mad, men du vil også blive mere rummelig og kærlig overfor dig selv og andre – og livet vil være fantastisk på en helt anden måde.

Dit mindset vil blive ændret, og du ville gå fra at være enten – eller til at kunne se flere facetter af livets forskelligheder. Herunder også din mad og krop.

Den tankemåde, at enten er jeg god til noget, eller også er jeg ikke, giver dig heller ikke mulighed for at lære af dine fejl, da du allerede har sagt, at du ikke er god til det. Så stop op, kom ud af offerrollen, og tag ansvar for dit liv.

Fordi dine forældre har ment, at “enten – eller – mentaliteten” var rigtig, ved du nu, at verden ikke kun er sort/hvid. Men at den er fuld af farver, og livet bliver skønnere i farver.Kærlige hilsner MetteMere inspiration? Så følg mig på min youtubekanal, og se hver uge nye video'er om emnet.

Har du brug for hjælp til at bryde dit mønster, så book tid til 1:1 samtale her her.

Du kan også starte med at tilmelde dig mit nyhedsbrev, og få løbende inspiration eller følge mig på facebook.www.facebook.dk/MetteFuglsangLarsen

297 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page