top of page
2C7807FE-2308-4899-A7D0-13A4380B3B36 2.JPG

TriggerFIX Masterclass

- metoden der forebygger dine overspisninger

 

Er du også træt af at fortælle dig selv, at

"det her var sidste gang, jeg overspiste" og "fra i morgen tager jeg mig sammen"?

Er du også træt af uendelige selvbebrejdelser over, at du ikke kan nøjes med at spise dét, du har sat dig for og dét du reelt har brug for?

 

Er du træt af, at mad fylder så meget i dine tanker hele tiden, at det tager på din livskvalitet?
 

Så lyder det til, at du er dér, hvor jeg også var for år tilbage. Og tanken om at komme overspisningerne til livs, føles som en total uopnåelig drøm.

 

Hver gang du kaster sig ud i en ny kur, en ny livsstilsændring, et nyt træningsforløb, så håber du inderligt på, at NU er det endelig løsningen.

Men for hver kur eller livsstilsændring følger bare endnu et nederlag og følelsen af ikke at være god nok og tankerne om, hvad der mon er i vejen med dig, vokser.

Men ved du hvad? Det har en naturlig forklaring! Og faktisk gør kure og livsstilsændringer det bare værre. 

Maden er nemlig bare et symptom på, at der er noget andet i vejen. En indre ubalance, du skal have fundet roden til og ændret.
 

Jeg har arbejdet med flere hundrede kvinder...

- og dét, de alle sammen mangler, er at finde den naturlige forklaring på, hvorfor maden er et problem, og helt præcist hvilken adfærd de dagligt gentager, der holder dem i deres onde spiral, hvor maden bliver løsningen på det tankemylder, de har og den rastløse følelse i kroppen, de ikke kan få ro på.

Derfor er det vigtigt, at forstå hvad det i virkeligheden er, maden prøver at fortælle dig? Hvad er det for en adfærd, du ikke ser, du har? 
For hvis du ikke ved det, kan du ikke ændre det.

Og det handler ikke om, at du skal proppe endnu flere "to do" ting ind i din kalender, som du også skal nå i løbet af en dag. Det handler ikke om, at aflede opmærksomheden, fra det der er problemet, ved at "gå en tur, danse, træne eller lign.". Tværtimod. Faktisk handler det om det helt modsatte. Ikke flere krav til, hvad du skal nå.

Derfor har jeg lavet TriggerFIX Masterclass

 

Masterclassen er for dig, der gerne vil:

​​

 • lære at forstå, hvorfor dine overspisninger kommer.
   

 • lære den naturlige forklaring på, hvorfor maden fylder så meget for dig.
   

 • lære at slippe grublerier og analyser af alle de ting, der kan have trigget dig til overspisning.
   

 • lære at få øje på - kniv skarpt - hvad det er, dine overspisninger er et symptom på, og hvad der udløser dem.
   

 • lære, hvordan du forebygger overspisninger, på en naturlig måde, så du ikke længere skal bruge maden til at finde ro.​​

TriggerFIX Masterclass

-metoden der forebygger dine overspisninger

Pris: 1.499 kr

Det får du

Med TriggerFIX Masterclass får du den baggrundsviden, du skal bruge, for at få øje på, hvad der gang på gang trigger dine overspisninger. Du lærer helt fra bunden, hvad du skal få øje på, hvordan du skal få øje på det, hvordan du mærker dig selv, og hvordan du håndterer det, du mærker. Fyldestgørende baggrundsviden med dybdegående forklaringer og en komplet step-by-step guide, der ruster dig til at forebygge selv de største overspisninger.

 

Når du bliver øvet, vil du slet ikke kunne lade være med at bruge metoden. Du mærker hurtigt, hvilken forskel det gør, og hvordan det, ud over at fjerne dine overspisninger, også giver dig mere overskud, mere indre ro og et bedre selvværd.

Billede af ian dooley

Modul 1

Hvad er det, der gentagne gange trigger dine overspisninger?

Det er de samme ting, der gentagne gange trigger dine følelser, der gør, at du ender i en overspisning. Og ofte er det meget små ting, som man ikke tillægger så meget værdi. Til gengæld sker det så mange gange om dagen, at følelserne ophober sig så meget, at du mærker indre uro, rastløshed og konstant tankemylder, når situationerne har været for mange. 
Der er en naturlig forklaring og også en naturlig løsningen.

På dette modul lærer du at finde frem til, hvad det er, præcis hos dig, der gentagne gange gør, at du ikke kan styre din mad.

Modul 2

Følelserne indeni dig - dine signaler til balance.

Som du måske ved, siger man, at det er følelserne, du spiser væk. Men hvordan opdager du overhovedet i tide, at der overhovedet er følelser i kroppen? 
Du kan sikkert godt mærke store følelser - som glæde, sorg, ked af det hed, tristhed eller lign. Men der er et hav af følelser og følelsesmæssige signaler forud for dine overspisninger. Og det er dém, du skal ind og have fat på og handle på. For det er dér, din krop fortæller dig hemmeligheden, der kan stoppe dine overspisninger.

Derfor lærer du på dette modul, hvordan du helt lavpraktisk mærker de følelser, der giver dig signaler i løbet af dagen. Du får helt lavpraktiske øvelser, så du ved, lige præcis, hvad du skal mærke efter.

Billede af ian dooley

Modul 3

Ændringen der er langtidsholdbar.

Billede af ian dooley

Når du har fundet den adfærd, du gentager dagligt, som holder dig i den onde spiral med overspisninger, skal du selvfølgelig lære at ændre på den. 

I små steps lærer du her, hvad du helt lavpraktisk skal gøre i stedet. Det er alt fra, hvad du skal tænke, hvad du skal sige og hvad du skal gøre.

Det er gjort helt lavpraktisk, så du kan tage det i et roligt tempo, som passer præcist til dig.

Guldet ligger i handlingen. Og det er hér, du vil mærke den store ændring.

Modul 4

1-2-3 NU!

Billede af ian dooley

Det kan være svært, at overskue mange nye indtryk, ny viden, nye følelser og ny adfærd på én gang.
Derfor lærer du i modul 4, hvor du starter, hvad du skal prioritere og hvornår du er der, hvor du kan se resultater på din spisning.

Bare rolig. Selvom det kan lyde som et stort arbejde, er det lavet meget simpelt. 

Modul 4 giver dig overblikket.

19 x lydlektioner fordelt på 4 moduler.

6 x øvelser og 1 formel, du kan overføre direkte 1:1 til din hverdag.

13 x lydlektioner med baggrundviden fortalt med konkrete eksempler, du kan spejle til din hverdag.

10 konkrete værktøjer, du kan bruge igen og igen.

Mød os

IMG_5222.HEIC

Mette Fuglsang Larsen

Spisepsykologicoach og ejer

Har hjulpet mennesker fri af overspisninger igennem mange år, og har selv været fanget i overspisninger i knap 20 år.

helene.png

Helene Markussen

Assistent

Helene er Virtuel Assistent og klarer alt det tekniske. Hun har styr på log in, links og betaling.

Hvorfor skal du have tillid til mig?

 • Jeg har selv brugt metoden og bruger den jævnligt, når jeg er i situationer, der førhen havde trigget overspisninger.
   

 • Jeg har nørdet i dette felt de sidste 15 år. Både i form af min uddannelse, min egen vej ud af overspisninger og nu, hvor jeg hjælper andre med at komme deres overspisninger til livs.
   

 • Fordi jeg ved, at du - hvis du overspiser - med meget stor sandsynlighed er et ret intelligent og handlekraftigt mennesker. Hvis bare tingene giver mening, kan du godt omsætte det til handling. 
   

 • Det er også den tilgang, der i dag har ført mig til et liv uden overspisninger og som har ført flere hundrede kvinder, som har været i forløb hos mig, ud på den anden side.

2C7807FE-2308-4899-A7D0-13A4380B3B36 2.JPG

Hej, jeg hedder Mette

Jeg hjælper kvinder af med overspisninger og konstante tanker om mad, så de kan skabe det succesfulde liv, de drømmer om.

Efter flere år, hvor jeg arbejde med bla. forskning indenfor danskernes kost og motionsvaner ved bl.a. Fødevareinstituttet, DTU og Aalborg Universitet, besluttede jeg, at starte selvstændigt, for at hjælpe andre kvinder, med at komme fri af deres overspisninger og forstyrrede forhold til mad. 

For jeg vidste, at det ikke handlede om maden og motionen. Det handlede om noget mentalt.

I knap 20 år har jeg selv kæmpet med maden. Overspist, været restriktivt, trangspræget motionsadfærd mv. Så jeg ved, hvor slidsomt det er, når maden styrer ens liv.

Det tager al livsglæden og livskvaliteten, når tanker om mad fylder alt.

I dag har jeg hjulpet flere hundrede kvinder fri af overspisninger og konstante tanker om mad.

Jeg er uddannet Cand. mag i Læring- og forandringsprocesser, Professionsbachelor i ernæring og sundhed, Skyggevejleder, Sundhedscoach og andre efteruddannelser. 

Det siger andre

Anne Bergsbo.jpeg

Udtalelse

Anne Bergsbo

Jeg har gennemført Mettes onlineforløb TriggerFIX Masterclass og kan kun anbefale det. Man er i trygge og professionelle hænder. Jeg har selv i mange år været udfordret af overspisninger.
På forløbet forklarer Mette hvordan følelser, behov, grænser og overspisning hører sammen, og man får indsigt i og forståelse for, hvordan man kan lære at finde en vej ud af overspisninger. Som Mette siger, er der ikke tale om et quickfix. Men det som kan føles svært, bliver gjort enkelt og tydeligt af Mette, og man bliver guidet igennem øvelser i at mærke sine følelser og behov, og finde ud af, hvordan man sætter klare grænser for sig selv og for andre.
Jeg bruger øvelserne dagligt for at kunne stå stærkere i forhold til mine grænser og mine behov, så jeg ikke skal blive ved med at bruge maden til at dulme mine følelser for at få ro indeni.
Det virker, og med øvelse er der en vej ud af overspisninger. Tusinde tak Mette
- Anne Bergsbo

image0 (1).jpeg

Udtalelse

Christina Haller

Kæmpe anbefaling til Mettes forløb TriggerFIX Masterclass.
Det sætter en masse tanker igang, og hold da op hvor kan man bare identificere sig på alle punkter.
Det er så super godt med nogle konkrete ting, man skal være opmærksom på, og som man kan handle på.
Mette formår at sætte tingene i perspektiv med hendes eksempler, og det gør det bare så meget nemmere at forstå tingene og finde situationer i eget liv, hvor man pludselig kan se hvad der trigger, og hvornår ens grænser bliver brudt.
Jeg har i hvert fald fundet ud af, at jeg skal blive bedre til at sætte grænser for mig selv. Jeg har øvet mig længe i at sætte grænser over for andre, men har glemt at kigge ind af. Det er en fantastisk følelse, når man opnår klarhed over hvad der går galt, og at man faktisk kan gøre noget ved det.
Det er også virkelig dejligt at vide, at man ikke er alene med sine følelsesmæssige overspisninger, men at vi er mange der har problemer med det. Det gør at man ikke føler sig forkert mere.
Tak Mette, for at gøre det overskueligt at tage fat på problemet, og for din rolige og kærlige måde at formidle din viden på.
10 stjerner herfra.

Christina ❤️

Louise Birkeslund.jpeg

Udtalelse

Louise Birkeslund

Det her forløb har virkelig fået refleksionerne igang hos mig, fået mig til at prioterere mig i livet, sætte mig selv først. Det er det bedste jeg har gjort længe 😍

Mette forklarer tingene så man forstår det. Hun guider en gennem alle øvelserne også dem som er svære. Hun for en til at forstå at det er ikke fordi der er noget galt med en at man overspiser og samtidig giver hun dig værktøjerne til at komme det til livs.

Har man problemer med overspisninger så er Mette og hendes forløb din bedste investering du kan gøre i dig selv.

Bonusser

Som særlig bonus lærer du også:

 • Hvordan du helt lavpraktisk mærker dig selv, dine følelser og dine behov.
   

 • Hvordan du finder balancen mellem at være der for andre og selv skabe sit eget overskud.
   

 • Hvordan du kommunikerer respektfuldt med andre, uden at undskylde dig selv, eller tage ansvaret for ting på dine skuldre.
   

 • Fællesskab med andre, som er i nøjagtig samme situation som dig, og som også er på rejse ud af det.
   

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, at det er dét problem jeg har

Hvis du oplever gentagne gange, hvor du ikke kan styre dit madindtag, er dette metoden for dig. Måske du kan genkende følelsen af, at sidde og kigge på dig selv udefra, vel vidende, at det er dumt at spise nu. Men alligevel er der noget, der gør, at du ikke kan stoppe dig selv. Så er metoden for dig.
Hvis du gentagne gange har mislykket en kur eller livsstilsændring, selvom det noget tid er gået godt, men så er du faldet i. Så er den her metode for dig.
Har du en spiseforstyrrelse, er denne metode for dig.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har adgang så længe, du har lyst. Du kan evt downloade materialet, hvis du ønsker at gemme det på din egen computer eller telefon.

Har jeg tiden til det? Jeg har svært ved at vurdere, om det tager for meget af min tid?

Det kræver tid, og det kræver øvelse. Der er ikke noget magisk fix til det her.
Det hjælper ikke blot at høre materialet - du skal også øve dig i praksis. Ellers får du ikke noget resultat. Så du skal dedikere tiden til det, for at få det ønskede resultat.

 

Hvad kræver det af mig?

Det kræver, at du er motiveret for at arbejde med dig selv og vil en forandring. Derudover kræver det cirka en times tid i opstarten, og derefter kræver det, at du øver dig på metoden i dit almindelige liv.

Jeg ved godt, hvad mit problem er. Er metoden stadig for mig?

Ja. Kan du ikke stoppe dine overspisninger, selvom du ved, hvad det handler om, så mangler du stadig en metode, til at håndtere det, der trigger. For havde du løst det, ville du ikke få spisetrang ud over almindelig sult.

Kan mine venner på facebook se, at jeg deltager?

Nej, det er en lukket facebookgruppe. Derfor vil det ikke poppe op i dit feed, når du slår ting op i gruppen. 
Der er tavshedspligt i gruppen, så ingen må dele andres historier, så de kan genkendes.

TriggerFIX Masterclass

- metoden der forebygger dine overspisninger

Pris: 1499 kr

bottom of page