top of page

Hvor finder du os?

Skærmbillede 2023-06-30 kl. 09.05.01.png

En podcastserie om overspisninger med @spisepsykologicoach Mette Fulgsang Larsen og coach Heidi Møller Jensen, der begge dagligt arbejder med kvinder og deres årsager til overspisninger. Den er for dig, der oplever at du har svært ved at styre din mad og hvor tanker om mad og vægt fylder meget.

Følg med på Instagram 

Mit arbejde tager udgangspunkt i mit faglige grundlag som cand. mag i læring- og forandringsprocesser, professionsbachelor i ernæring og sundhed, skyggevejleder og sundhedscoach.
 
Jeg er af den overbevisning, at sundhed ikke blot handler om fysisk sundhed. Mental sundhed er mindst lige så væsentlig, og ofte kan det mentale, være en stopper for at opnå den fysiske sundhed. Jeg arbejder altid holistisk, hvor krop og psyke hører uløseligt sammen. 

Min erfaring er, at hvis vi overhører vores krops signaler, giver det bagslag. Det er også én af årsagerne til, at mange kæmper med maden. De overhører deres krops signaler, og er styret at rationelle såvel som irrationelle tanker, som kan være vanskelige at udleve i praksis.


 

  • Sundhedscoach, v/Neurokommunikation 

  • Skyggevejleder v/ Psykolog Mette Holm

  • Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, Aalborg Universitet.

  • Prof. bachelor i Ernæring og Sundhed, Suhrs Seminarium.

Mette Fuglsang Larsen
Sundheds- og spisepsykologicoach

IMG_7890.HEIC
bottom of page