top of page

Udtalelser

Anonym:

"Du har givet mig noget værdifuldt Mette! Det er rørende. Jeg har været ved at miste troen på, at jeg kunne finde vejen ud af mit spisemønster. Det er dét, der har presset mig aller mest de sidste mange år. Jeg har hængt i med neglene, for ikke at give helt op. 
Men nu ved jeg, at jeg har fundet vejen, og jeg står selv ved roret!"

Anonym:

"Jeg har sluppet mine overspisninger og det er en befrielse! Jeg har fået en erfaring i, at mine overspisninger ikke rigtig "virker" længere. De dulmer ikke mere. Jeg er nu nødt til at tage mig af mine følelser nu, og hver gang jeg får trang til mad, så ved jeg, at der er noget i mit liv, jeg skal gøre anderledes. Maden er blevet min bedste ven"

Anonym:

"Efter mit forløb ved Mette, har jeg ikke kørt forbi bageren efter arbejde  i 3 måneder. Jeg har spist normalt og ikke følt, at jeg skulle spise når jeg kom hjem fra arbejde. Jeg har fundet ud af, at jeg skulle sætte mange flere grænser for mig selv. Jeg har fået sagt fra på mit arbejde, og det har givet mig meget mere tro på mig selv.

Jeg var ikke klar over, inden jeg begyndte ved Mette, hvor meget jeg egentlig hele tiden lagde låg på mig selv og gemte mig, selvom jeg er sådan én, der ikke er bange for at sige min mening.
Det har virkelig været en øjenåbner, og jeg har fået meget mere glæde og overskud."

Anonym:

"
Jeg har været med i Mettes forløb - jeg vil nu mere kalde det Mettes værktøjskasse med nøgler til at få mere balance i livet.

 

Jeg har fået overraskende  meget ud af det.

Jeg har allerede oplevet, at jeg er lykkedes  med at møde mine egne tanker på en anden måde og at mine tanker på mad fylder mindre end de plejer, hvilket er ret befriende.

 

Jeg tror, at det er Mettes måde at være konkret på i sin beskrive af redskaberne, som jeg har haft let ved at forholde mig til. Hun fortæller også om egne erfaringer med emnerne, hvilket jeg tror er med til at skabe en følelse af at blive forstået allerinderst inde. Og måske har det været med til at give mig mere tro på det, og hjulpet mig med at turde at åbne nye døre på min rejse til et liv i mere balance følelsesmæssigt og et normalt forhold til  mad."

Podcast.png
bottom of page