top of page

Teamet

@spisepsykologicoach

IMG_8551_edited_edited.jpg

Mette Fuglsang Larsen, stifter

Min mission med @spisepsykologicoach er at hjælpe alle dem der kæmper med konstante tanker om mad, vægt, krop og udseende. Mit team er sammensat så vi er i stand til at hjælpe flest muligt. 

Claudia 2.png

Claudia Novalee-Toft, assistent 

Claudia er teamets assistent og styrer alle de tekniske og praktiske ting. Du kan altid få kontakt til hende ved at skrive til claudia@mettefuglsanglarsen.dk 

heidi.jpg

Heidi Møller, podcast manager

Heidi er vores podcast manager, som sørger for at alle vores podcast episoder er relevante og lærerige for dig som lytter med hver måned. Heidi er også medvært på alle episoder.

Simone_edited.jpg

Simone Bukholt, mentor 

Simone har for flere år siden selv gennemgået en længere forløb med @spisepsykologicoach og er nu kommet ud på den 'anden side'. Derfor er det oplagt at Simone nu indgår som mentor i teamet og deler ud af sig selv og sin rejse ud af overspisninger.

"På mit forløb med Mette havde jeg den største aha oplevelse, da jeg endelig kunne se sammenhængen mellem personlige grænser og overspisninger. Jeg havde i meget lang tid overhørt mine egne grænser, men da jeg begyndte at sige fra og til, forsvandt mange af mine overspisninger også. Det at kunne lytte til mine egne grænser og behov uden at skamme mig over det, er noget af det bedste jeg har fået ud af forløbet.

Det er også en af grundene til, at jeg gerne vil være mentor. Jeg ved hvor meget det har givet mig at være i forløb, og det er ikke kun
overspisningerne jeg er kommet af med, men jeg har også fået et helt andet syn på mig selv. Det kunne jeg godt tænke mig, at videregive til andre.

 

Det har været så livsbekræftende for mig, og hvis jeg kan hjælpe andre på vej til at få det bedre med dem selv, ville det betyde rigtig meget for mig.

 

Jeg ved nemlig hvor stor en forskel det har
gjort i mit liv."

Skærmbillede 2023-05-16 kl. 10.52.48.png

Anne-Sofie, mentor 

Ligesom resten af vores team, er Anne-Sofie også veluddannet i vores principper og her er du også i trygge hænder. 

"At starte i forløb hos Mette, har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Pludseligt fandt jeg ud af, hvorfor jeg spiste som jeg gjorde.

Jeg har altid sat andres behov før mine egne og ubevidst tilpasset mig alle andre - men pludselig så jeg sammenhængen i 

mine mønstre.

Jeg lærte ved hjælp af Mette, at mærke min egen mavefornemmelse og jeg lærte hvor hurtigt at en negativ tanke eller følelse kan
forsvinde, hvis bare den får den rette opmærksomhed.

Jeg lærte at mærke hvad jeg havde lyst til - og så lærte jeg at sige fra.  

 

At være mentor og kunne give disse redskaber videre og hjælpe andre
på den samme vej, føles fantastisk!

Jeg har lyst til at alle skal vide, hvor meget tanker og følelser hænger sammen med ens spisemønstre.

Det er uden tvivl hårdt arbejde - men det er det hele værd! Jeg glæder mig så meget til at hjælpe andre og jeg tror på at man kan
lykkedes, hvis man giver det tid og opmærksomhed" 

Anna.jpeg

Anna Grønborg, mentor 

Anna er ligeledes uddannet godt i vores pricipper hos @spisepsykologicoach

 

"Jeg brænder for at være mentor, og hjælpe kvinder med at vælgesig selv til og få det bedre. Jeg har selv været på den anden side, og jeg ved derfor præcis hvordan det føles at miste kontrollen og sig selv til maden.

 

Ved Mettes forløb lærte jeg at det faktisk ikke handlede om maden, men om noget helt andet. Jeg lærte at byde mine følelser velkommen i stedet for at flygte fra dem. Jeg mærkede for første gang min mavefornemmelse, og begyndte at arbejde med grænser.

 

Jeg opdagedehurtigt at når jeg valgte mig selv til, stoppede behovet for at dulme min indre uro med mad. Så jeg begyndte modsat at skabe indre ro og en tro på mig selv.Jeg har lært mange ting, som gør at jeg i dag føler mig fri. For første gang, siden jeg var teenager, føler jeg at det er mig der styrer maden og ikke omvendt.

 

Jeg har ændret mig meget på mit ydre, men det vigtigste for mig er forandringen indeni."

Skærmbillede 2023-02-14 kl. 12.45.50.png

Salwa
Barow, mentor 

Salwa er uddannet godt i vores pricipper hos @spisepsykologicoach igennem mange år.

"Jeg var altid på kur, men "faldt i" gang på gang, fordi jeg ikke kunne holde restriktionerne. Det skabte en masse negative følelser som jeg spiste på, og så skulle jeg jo på kur igen, men kunne ikke holde det. Og sådan fortsatte det i mange år. 

 

Jeg følte det var mig, der var noget galt med. Men gennem Mettes forløb opdagede jeg, at der var en dybere grund til, hvorfor jeg havde problemer med maden. Og først da jeg opdagede mit mønster kunne jeg for alvor arbejde med mig selv. 

 

Som mentor ved jeg, at de redskaber, jeg har lært kan hjælpe andre. Det er uden tvivl det sværeste jeg har gjort, men det har også været det hele værd.

 

Jeg har fået et helt andet syn på mig selv, og er begyndt at have drømme for mig selv og mit liv nu!"

 

Anette.JPG

Anette
Schubert, mentor 

Anette er uddannet godt i vores pricipper hos @spisepsykologicoach og har stor personlig erfaring

"Friforløbet betød at jeg opdagede, at jeg hele tiden brugte mere energi end jeg havde, ofte på arbejde og andres behov.

 

Jeg opdagede et mønster og en overbevisning om, at skulle præstere på en bestemt måde, for at være rigtig i verden, uden at tage stilling til om det også var sådan JEG synes det skulle være.

Jeg opdagede at jeg spiste, når energien var brugt op, eller når jeg kom til at føle mig ene ansvarlig for hele verden.

På Friforløbet har jeg fået redskaber til at passe på mig selv, lytte til egne grænser og følelser og handle ansvarligt på dem. Jeg kan nu skabe en bedre balance og passe på mig selv.

 

Friforløbet har været den mest forandrende udviklingsproces jeg har indgået i.  Jeg opdagede, at jeg ikke var alene om at have det svært med mad, kurtanker og vægt, og det gjorde en kæmpe forskel "

 

bottom of page