top of page

Teamet

@spisepsykologicoach

IMG_8551_edited_edited.jpg

Mette Fuglsang Larsen, stifter

Min mission med @spisepsykologicoach er at hjælpe alle dem der kæmper med konstante tanker om mad, vægt, krop og udseende. Mit team er sammensat så vi er i stand til at hjælpe flest muligt. 

Claudia 2.png

Claudia Novalee-Toft, assistent 

Claudia er teamets assistent og styrer alle de tekniske og praktiske ting. Du kan altid få kontakt til hende ved at skrive til claudia@mettefuglsanglarsen.dk 

heidi.jpg

Heidi Møller, podcast manager

Heidi er vores podcast manager, som sørger for at alle vores podcast episoder er relevante og lærerige for dig som lytter med hver måned. Heidi er også medvært på alle episoder.

Skærmbillede 2022-10-10 kl. 11.05.15.png

Nana Therkildsen, psykolog 

Nana er psykolog og vil hjælpe dig hver måned på vores sparringskald. Hendes fokus på forandringer og støtte igennem svære processer giver dig det bedste udgangspunkt for succes på forløbet. 

Simone_edited.jpg

Simone Bukholt, mentor 

Simone har for flere år siden selv gennemgået en længere forløb med @spisepsykologicoach og er nu kommet ud på den 'anden side'. Derfor er det oplagt at Simone nu indgår som mentor i teamet og deler ud af sig selv og sin rejse ud af overspisninger.

"På mit forløb med Mette havde jeg den største aha oplevelse, da jeg endelig kunne se sammenhængen mellem personlige grænser og overspisninger. Jeg havde i meget lang tid overhørt mine egne grænser, men da jeg begyndte at sige fra og til, forsvandt mange af mine overspisninger også. Det at kunne lytte til mine egne grænser og behov uden at skamme mig over det, er noget af det bedste jeg har fået ud af forløbet.

Det er også en af grundene til, at jeg gerne vil være mentor. Jeg ved hvor meget det har givet mig at være i forløb, og det er ikke kun
overspisningerne jeg er kommet af med, men jeg har også fået et helt andet syn på mig selv. Det kunne jeg godt tænke mig, at videregive til andre.

 

Det har været så livsbekræftende for mig, og hvis jeg kan hjælpe andre på vej til at få det bedre med dem selv, ville det betyde rigtig meget for mig.

 

Jeg ved nemlig hvor stor en forskel det har
gjort i mit liv."

image0.jpeg

Stine Vangsgaard, mentor 

Ligesom resten af vores team, er Stine også veluddannet i vores principper og her er du også i trygge hænder. 

"Efter at have fået 2 skønne børn og jeg stadig kæmpede med vægten, kom jeg i kontakt med Mette. Jeg var frustreret over at jeg vidste hvad man skulle spise og hvordan man skulle træne - men jeg kunne ikke tabe mig.

At starte i forløb hos Mette, har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Pludseligt fandt jeg ud af, hvorfor jeg spiste som jeg gjorde.

Jeg har altid sat andres behov før mine egne og ubevidst tilpasset mig alle andre - men pludselig så jeg sammenhængen i 

mine mønstre.

Jeg lærte ved hjælp af Mette, at mærke min egen mavefornemmelse og jeg lærte hvor hurtigt at en negativ tanke eller følelse kan
forsvinde, hvis bare den får den rette opmærksomhed.

Jeg lærte at mærke hvad jeg havde lyst til - og så lærte jeg at sige fra.  

 

At være mentor og kunne give disse redskaber videre og hjælpe andre
på den samme vej, føles fantastisk!

Jeg har lyst til at alle skal vide, hvor meget tanker og følelser hænger sammen med ens spisemønstre.

Det er uden tvivl hårdt arbejde - men det er det hele værd! Jeg glæder mig så meget til at hjælpe andre og jeg tror på at man kan
lykkedes, hvis man giver det tid og opmærksomhed" 

Anna.jpeg

Anna Grønborg, mentor 

Anna er ligeledes uddannet godt i vores pricipper hos @spisepsykologicoach

 

"Jeg brænder for at være mentor, og hjælpe kvinder med at vælgesig selv til og få det bedre. Jeg har selv været på den anden side, og jeg ved derfor præcis hvordan det føles at miste kontrollen og sig selv til maden.

 

Ved Mettes forløb lærte jeg at det faktisk ikke handlede om maden, men om noget helt andet. Jeg lærte at byde mine følelser velkommen i stedet for at flygte fra dem. Jeg mærkede for første gang min mavefornemmelse, og begyndte at arbejde med grænser.

 

Jeg opdagedehurtigt at når jeg valgte mig selv til, stoppede behovet for at dulme min indre uro med mad. Så jeg begyndte modsat at skabe indre ro og en tro på mig selv.Jeg har lært mange ting, som gør at jeg i dag føler mig fri. For første gang, siden jeg var teenager, føler jeg at det er mig der styrer maden og ikke omvendt.

 

Jeg har ændret mig meget på mit ydre, men det vigtigste for mig er forandringen indeni."

bottom of page