top of page

Slip ud af dit spisefængsel!

Det_er_min_mission_at_hjælpe_mennesker_

Ønsker du at forstå, hvorfor du har tilbagevendende overspisninger og lære, hvordan du slipper dem én gang for alle?

Er du klar til at arbejde intensivt med dig selv og investere den tid og de ressourcer der skal til, for at du kommer i mål?

Så er dette gruppe-mentoring-forløb for dig!

"Mette er en meget dygtig person og ved hvad hun snakker om, når det kommer til overspisninger. Min bedste beslutning, som endte med et resultat jeg aldrig havde forestillet mig kunne være muligt."

- Camilla 

Passer én eller flere af nedenstående udsagn på dig?
 • Jeg føler mig magtesløs i kampen mod maden og aner ikke, hvordan jeg skal stoppe med at overspise.
   
 • Jeg har kæmpet med overspisninger, vægt og tanker om mad i mange år.
   
 • Jeg er træt af, at jeg til trods for ALT det, jeg har prøvet, stadig er styret af tanker om mad.
   
 • Jeg er træt af, at maden og de negative tanker om min krop, gør mig trist og til tider får mig til at føle, at livet er en evig kamp.
   
 • Jeg er ved at opgive håbet om nogensinde at få et normalt forhold til mad.
   
 • Jeg føler, at jeg enten lever restriktivt og kontrolleret eller også overspiser jeg.
   

 • Det er pinligt, hvis andre kan se, at jeg har taget på.
   

 • Hjemme på sofaen med mad, er det eneste sted jeg slapper rigtig af.
   

 • Jeg får dårlige samvittighed, når jeg har spist noget, jeg ikke burde.
   

 • Min tankegang  er præget af sort/hvid tænkning.
   

 • Jeg tænker ofte, at “Nu må jeg bare tage mig sammen".
   

 • I perioder er  jeg “ligeglad”, og slipper kontrollen og overspiser - især når jeg er træt, ked af det, stresset eller har været sammen med andre mennesker.
   

 • Jeg småspiser dagen igennem, og mærker sjældent sult.
   

 • Jeg føler mig som en fiasko, fordi jeg ikke "bare" kan tage dig sammen.
   

 • Jeg føler ikke, at nogen forstår mit problem.

Kom med på dit livs rejse!

Dette forløb er et intensivt mentoring-forløb for dig, som ikke længere vil sidde fast i åre lange "leden efter den rigtige kur" eller "enkelt timer ved tilfældige psykologer" uden at det giver det resultat, du leder efter.

 

Dette forløb er for dig, som ikke længere vil NØJES med at "sådan er livet nu engang blevet for mig". Det er for dig som er færdig med at tro, at du kan gå vejen selv. Du er færdig med at spilde tiden på "fra på mandag, så tager jeg mig sammen..."  som alligevel aldrig virker. Det indebærer at du er klar til at smide undskyldningerne og finde modet frem til at arbejde intensivt med dig selv. Du er klar til at finde ind til kernen af dit problem og udvikle dig baseret på en gennemtestet metode, skræddersyet til dig.

På dette forløb arbejder vi tæt sammen med dig, både en-til-en og i en gruppe. Vi skaber sammen på kort tid de første resultater, så du begynder at få færre og mindre overspisninger. Herefter bearbejder vi de ting, som ligger til grund for, at du er havnet i et spisefængsel og vi får arbejdet med de ting i dit liv, som bliver ved med at holde dig fast i din onde spiral.

 

Drop undskyldningerne og tag springet!  

 

Du får naturligvis massiv sparring hele vejen fra mig og resten af mit teamet. Hvis indsigt, forståelse og handling – og fremskridt – er noget for dig, så er dette forløbet for dig.
 

Vi tilpasser det hele tiden til, hvor du er henne på din rejse!

Gennem et skræddersyet personligt udviklingsforløb, lærer du, hvad der er årsagen til at du overspiser og har konstante tanker om mad.
Du lærer, hvordan du slipper af med dine overspisninger, og i stedet får et roligt, naturligt og afbalanceret forhold til mad. 
 
Sammen arbejder vi med at ændre på dine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, og vi træner dem sammen til du kan dem i søvne!
Din mad vil gå fra at være din største fjende og bedste ven, til blot at være næring.
Du vil opleve hvordan det er, at være sådan rigtig glad når du vågner om morgenen og når du går i seng om aftenen. At føle at du har energi og overskud og at du selv kan skabe indre ro!

"GLÆD DIG TIL DIT LIVS STØRSTE PERSONLIGE REJSE"

På dette intensive mentoring-forløb vil du:

 • Finde årsagen til, hvorfor du overspiser.
   

 • Finde løsningen til, hvordan du stopper med at overspise.
   

 • Få et mere naturligt og balanceret forhold til mad.
   

 • Lære hvordan du kan minimere betydningen af andres syn på dig.
   

 • Lære hvordan du mærker dine egne behov for lever efter dem.
   

 • Lære hvordan du sætter naturlige grænser for dig selv og stopper med at please.
   

 • Aldrig mere skulle på slankekur eller leve restriktivt.
   

 • Lære, hvordan du kan slappe af i andre menneskers selskab.
   

 • Lære hvordan kontrol og "tage sig sammen" ikke er vejen ud.
   

 • Få mere glæde, overskud og balance i dit liv.
   

 • Få skabt fundamentet for din stabile drømmevægt.
   

 • Slippe af med den dårlige samvittighed, tankemylder og de selvbebrejdende tanker.
   

 • Lære at stå stærkt i den du er!

Undervejs vil du blive guided og holdt i hånden igennem følgende:

Step 1
Forstå hvorfor du overspiser og lær at stoppe det!

 • Selvom det ikke bare er lige til, at stoppe overspisningerne, er det ikke "Rocket-science", når man først forstår princippet. På dette step får du den viden, der skal til, for at du stopper med at overspise.  Jeg har tit undret mig over, at "eksperterviden" kun var forbeholdt eksperterne, når jeg nu inderligt ønskede at "forstå", hvorfor jeg havde det, som jeg havde. For når jeg kendte årsagen, kunne jeg jo ændre på det. Derfor er dette step designet, så du får den "ekspertviden", du har behov for, for at forstå din spiseadfærd og forstå hvorfor du overspiser.
   

 • Det behøver ikke at tage år-tier for at stoppe med at overspise. Men selvom du får den nødvendige viden, kræver det tid at ændre på dine tanker, følelser og handlinger. Det er nogle nye kompetencer, som skal læres, og gamle skal aflæres. Det kræver også tid at vende dit nervesystem til, at tingene nu skal være anderledes. Derfor bruger vi dette step på intensivt at øve de nye værktøjer, og arbejde os igennem de forskellige lag og begrænsninger, der stadig leder til overspisninger.

 

 

 

Step 2

Find ind til kernen af og årsagen til dine overspisninger!
 

 • På dette step finder vi helt ind til kernen af, hvorfor du i første omgang er havnet i et mønster med overspisninger. Vi går dybt, og får bearbejdet den grundlæggende årsag. Vi kigger på grundlæggende tilknytningsproblematikker og får koblet dem til, hvorfor du i har problemer med maden. Vi bruger en helt unik og gennemtestet metode til at fine årsagen, og til at bryde med den. Ved at bryde med den, kommer du til at føle meget mere frihed og indre ro, end du gør i dag, og det vil hjælpe dig til at få mere overskud og glæde i livet. Du vil ikke længere føle dig fanget i et spisefængsel og du vil begynde at mærke de første spirer af, at du selv kan styre dine overspisninger. Du vil lige så stille begynde at mærke, hvordan de tidligere tvangsprægede overspisninger, begynder at blive til reelle valg for mig. De første glimt af frihed fra maden skinner igennem.

 • På dette step fortsætter vi med at øve os i, at opøve de kompetencer der skal til, for at undgå at få trangen til at overspise. Vi øver os også i, at tage os af trangen når den kommer, og lærer, hvad der ligger til grund for det.

 

 ​

Step 3

Kontrol! Kontrol! Kontrol! Der er en bedre vej!

 

 • Der er desværre ingen vej uden om! På dette step skal vi have kigget på din kontrol, og hvilken frygt der ligger bunden i behovet for kontrol. På dette step er der meget arbejde i at øve sig! I første omgang øver vi os på områder af dit liv, som er relativt ufarlige. Når du er klar, træder vi videre ud på arenaen og udforsker andre områder i dit liv, som styres af kontrol.
   

 • På dette step begynder vi også at kigge på, hvordan du får optimeret din kontakt imellem dit hoved og din krop. Kontakt forstået på den måde, at din krop ligger inde med svaret på mange af dine udfordringer. Vi skal have taget hul på, hvordan du lærer at navigere i samspil med din krop, så din krop bliver en samspiller i dit liv og dit vigtigste kompas. 
   

 • På dette step vil du for alvor erfare, at du ikke længere behøver maden til at dumle dine følelser. Du vil erfare, at når du først har smagt på dine nye styringsværktøjer i dit liv, virker maden ikke dulmende mere.
   

 • Du vil opleve, at du har fået meget mere overskud og energi i din hverdag og at du er på vej mod en større grad af balance.
   

 

Step 4

Fra magtesløs til handlekraftig!

 ​
 

 • På dette step lærer du, at DU skaber dine dage og dit liv. DU er den, der er vælger, hvordan udfaldet af din dag skal blive. Det er op til dig, hvor godt du vil have det. Når du er nået hertil i din proces og virkelig forstår dig selv og din psyke, kan du arbejde dig opad i dine tanker og designe dine dag, så modstand blot bliver en vejviser til at finde det gode og dyrke det. 
   

 • Det lyder måske for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det rigtig nok! Når du når hertil, handler det om mindset!
   

 

Step 5

Hvilken udgave af dig, drømmer du inderst inde om at vise verden?

 • Inderst inde har du meget mere at byde på, end du viser din omverden. Du har formentlig i mange år følt, at du skulle passe ind i nogle bestemte bokse, opføre dig på en bestemt måde eller lign. for at være "god nok". Du har med andre ord holdt sider af dig selv tilbage for at passe ind. 
   

 • På dette step skal vi udforske, hvilke sider det er, du har holdt tilbage, og hvordan du kan komme til at vise omverdenen meget mere af alle de fantastiske egenskaber og karaktertræk, som netop DU gemmer på. Vi skal have dig til at finde ind til dét, der er dit autentiske jeg, og vi skal have dig til at stråle med alt det, der er dig!

 

 

Når du har været igennem forløbet, vil du se livet på en helt ny måde. Du er gået fra at føle dig magtesløs og næsten at have opgivet håbet om nogen siden at slippe dine overspisninger, til at føle dig handlekraftig og skaber af dit liv - et liv med frihed, indre ro, overskud og glæde. 

Du er ikke alene! Jeg er med dig hele vejen.

Hvordan foregår det?

Forløbet er designet, så du får den viden og de værktøjer, som du har behov for, for at forstå dine overspisninger.

 

Du får også intensiv og massiv sparring, coaching og terapi under hele forløbet, så vi sikrer os, at du rykker dig i det tempo som passer til dig og i den retning, som giver dig de resultater du drømmer om. 

Derudover får bliver du en del af en gruppe af ligesindende, som du kan spejle dig i og lære af.

 

I alt består forløbet af:

​​​​

​​​

 • 1 x indledende samtale med Mette -  Forstå dit mønster og STOP OVERSPISNINGERNE NU!

 • Daglig sparring i lukket Facebook-gruppe, så du hele tiden kan få hjælp til dine udfordringer og komme videre.

 • Sparringskald via Zoom ugentligt.

 • Løbende online undervisningsmoduler

 • Workbooks

 • Workshops

 • Fællesskab med ligesindede, som deler de samme udfordringer som dig.

​​

 

Undervisningsmoduler og workbooks er bygget op med let forståelig baggrundsviden. Værktøjer og metoder formidles således, at de er lette at omsætte til din dagligdag. Du kan altid spørge, hvis du har spørgsmål.

 

Vi tager udgangspunkt i, hvor DU er, og vi tager tingene i dit tempo. Det er din udvikling og din proces. Det er DIG, som skaber resultaterne.

De 5 steps er inddelt i faser og er fordelt over 9 måneder*.


Fase 1 


Dit forløb starter, når du har tilmeldt dig og betalt min. 1. rate. Her booker vi din indledende samtale - STOP OVERSPISNINGERNE NU! og du vil straks få adgang til det første undervisningsmateriale. 

 • 1 x indledende samtale med Mette - STOP OVERSPISNINGERNE NU!

 • Daglig sparring i lukket Facebook-gruppe, så du hele tiden kan få hjælp til dine udfordringer og komme videre.

 • Ugentlige sparringskald.

 • Løbende online undervisningsmoduler

 • Workbooks

 • Fællesskab med ligesindede, som deler de samme udfordringer som dig.
   

I den individuelle samtale, taler vi om din nuværende situation, og vi får stillet skarpt på hvor kæden præcis hopper af for dig, når du får en overspisning. Vi taler om, hvordan du allerede fra den første dag, kan arbejde målrettet mod at stoppe dine overspisninger og hvad der skal til, således du kan gå derfra og gøre noget andet end du plejer. Det vil sige, at allerede fra første dag kan du gå ud og øve dig og mærke, hvordan det gør noget for dine overspisninger.


Efter den første samtale, skal du igang med undervisningsmaterialet, som følger med fase 1.

 

 • Undervisningsvideoer

 • Workbooks

 • Sparring i facebook og via ugentlige sparringskald.

 

Du får undervisningsvideoer og tilhørende opgaver, som du skal se og lave på fase 1. 
Vi begynder her at arbejde med dine behov, grænsesætning, tanker og følelser.​ Du får også workbooks med opgaver, sådan at du hele tiden ved, hvad du skal arbejde med. Der er sparring på din proces hele tiden i facebook gruppen. Her deler du dine refleksioner, indsigter, dine udfordringer, dine opgaver mv. 

Hver ugen under hele forløbet (med undtagelse af ferier og helligdage) vil der være online sparringskald og løbende hjælp og sparring i vores lukkede facebookgruppe. Det foregår sådan at du hele tiden kan få sparring i facebookgruppen. Her lægger du dine workbooks ind, når du har lavet dem, hvis du ønsker sparring på dem. Du deler også dine udfordringer, såvel som dine sejre med de andre og mig, og her kan du dagligt få hjælp til dine udfordringer, så du hele tiden kan komme videre og arbejde med dig selv.  Det kan foregå via skriftlige opslag eller via små videoer.
Hvis jeg oplever, at mange står med nøjagtig samme udfordring, laver jeg nogle gange nogle temavideoer til jer, så I hele tiden får dét, I har brug for.

 

Sparringskalende ligger tirsdage og torsdage hver uge*. Her lægger der et videolink i facebookgruppen, som du kan logge dig ind på. Har du behov for sparring, så skriver du din udfordring i den begivenhed, der bliver delt med dig. På sparringskaldet får du hjælp til dét, du har brug . I starten vil jeg gerne, at du deltager min. én gang om ugen, så jeg sikrer mig at du rykker dig tilstrækkeligt. Men efter lidt tid, skal du selv øve dig i at bede om hjælp og øve dig i at stille skarpt på, hvorfor du overspiser, hvad årsagen var, og formulere, hvad du skal bruge hjælp til. På den måde træner vi dig i, på sigt at blive selvkørende. 
Der er afsat 1-2 timer pr gang. 

 

Uanset hvor i forløbet du er, skal jeg nok holde øje med, at du udvikler dig på den måde du skal, og udvikler dig nok. Du kommer ikke til at sidde og putte dig i mængden - medmindre vi specifikt har aftalt det.

 

 

Fase 2


Her arbejder vi videre fra fase 1, samtidig med, at vi på vores workshop arbejder intensivt med årsagen til at du overspiser og kommer helt ind til kernen. 

 • Daglig sparring i lukket Facebook-gruppe, så du hele tiden kan få hjælp til dine udfordringer og komme videre.

 • Ugentlige sparringskald.

 • Online undervisningsmoduler

 • Workbooks

 • Fællesskab med ligesindede, som deler de samme udfordringer som dig.​På dette step går vi i dybden med årsagen til, at du i første omgang har fået udfordringer med maden. Her arbejder vi terapeutisk med tilknytningsproblematikker og andre mønstrer, som du hiver med dig ind i dit voksenliv fra din barndom. Vi arbejder for at få øje på dem og for at du kan ændre dem, således du ikke længere skal hænge fast i dysfunktionelle adfærdsmønstre og overbevisninger.
Der er herfra, at du kan skabe den udgave af dig, hvor du er autentisk og dig!​​​

Du får på denne fase også undervisningsvideoer og workbooks, som du skal se og udfylde på fase 2.​

​​

Der er fortsat sparring i facebookgruppe og sparringskald hver uge.

 

Fase 3


På dette step skal du for alvor ud i verden og afprøve dine nye værktøjer. Mange af tingene er indre mentalt arbejde, og vil derfor kun i mindre grad, være synligt for den del af din omverden, som ikke er helt tæt på dig. Men har du mod på det og føler dig tryg ved det, øver vi os sammen i, at vise omverdenen flere af dine fantastiske sider. Husk at vi tager det i dit tempo, og du skal nok nå i mål uanset mod.

​​​​

 • Daglig sparring i lukket Facebook-gruppe, så du hele tiden kan få hjælp til dine udfordringer og komme videre.

 • Ugentlige sparringskald.

 • Online undervisningsmodul

 • Workbooks

 • Fællesskab med ligesindede, som deler de samme udfordringer som dig.

 

​​

Fase 4

 

På dette step er du nået dertil, hvor du begynder selv at kunne tage styringen over din mad. Du vil opleve, at du spiser, når du er sulten og stopper når du er mæt. Du har brudt med mange af dine mønstre og nu skal du til for alvor at skabe det liv, som passer til dig. Ikke flere ting, som dræner dig for energi. Ikke flere ting, som hiver dit overskud. Ikke mere pleaser. Vi skal have fokus på de ting, som gør dig godt, og hvordan du kan arbejde med dine tanker, for at skabe det liv du drømmer om.

 • Daglig sparring i lukket Facebook-gruppe, så du hele tiden kan få hjælp til dine udfordringer og komme videre.

 • Mulighed for ugentlige sparringskald.

 • Online undervisningsmoduler

 • Workbooks

 • Fællesskab med ligesindede, som deler de samme udfordringer som dig.

 

Du vil blive introduceret til ganske simple teknikker, som kan give dig genveje til, at skabe det liv, du drømmer om, og til at give dig det forhold til mad, som du inderst inde ønsker. 

 


Fase 5

 

På sidste step er hovedfokus at få sat spot på alle dine fantastiske kvaliteter, og du kommer til at øve dig på, at vise omverdenen mere og mere af alt det, du har gemt væk. Du har så meget fantastisk at bidrage med, og det fortjener både du og verden at se!

 ​

 • Daglig sparring i lukket Facebook-gruppe, så du hele tiden kan få hjælp til dine udfordringer og komme videre.

 • Ugentlige sparringskald.

 • Online undervisningsmoduler

 • Workbooks

 • Fællesskab med ligesindede, som deler de samme udfordringer som dig.

 

HUSK det er dit ansvar at skabe transformationen. Men du er aldrig alene! Du vil altid have mulighed for at skrive til mig i chatfunktionen. Jeg hjælper og støtter dig hele vejen!

​​​​

*Der tages forbehold for ændringer i forbindelse med dine individuelle ønsker og behov, ferier, helligdage eller længerevarende sygdom.

Hvor meget skal du investere?

Jeg hjælper dig med at skabe den varige transformation du ønsker,  så du én gang for alle kan slippe dine overspisninger og komme ud af din spiseforstyrrelse. Jeg hjælper dig til at skabe det liv du drømmer om, med mere overskud, mere glæde og mere indre ro. Det er ikke "rocket science", men der er ikke tale om en magisk pille, der får tingene til at ske imens du ligger på sofaen. Hvis du bare piller næse, så sker der ikke noget!

 

Du skal være villig til at yde en stor indsats, også når det bliver svært. 
Du skal være villig til at gå ind i de svære ting og arbejde med dem.
Du skal være villig til at kigge på og mærke "lorten". Det er ikke et forløb, hvor vi danser om den varme grød.

Vi hjælper dig med at finde lorten og hvordan du skal gå ind i den. Men det er dig, som skal gå vejen!

 

Jeg ved, at hvis du er villig til, at gøre det der skal til, så kan du få det præcis, som du drømmer om.

 

 

 

 

Men derudover bør du tænke over...

 

 • Hvad vil det være værd for dig, at komme ud af dit spisefængsel?
   

 • Hvad vil det være værd for dig, aldrig mere at overspise?
   

 • Hvad vil det være værd for dig, at slippe alle tankerne om mad og få et naturligt og balanceret forhold til mad, hvor du kan glæde dig til biografturen med slik og popcorn, uden at frygte for overspisninger, selvbebrejdelser, dårlig samvittighed og efterfølgende manglende nærvær med eksempelvis venner, børn og familie?

 

 

 

 

Din investering er:​

 

Samlet betaling, ved betaling på én gang ved tilmelding:

32.000 kr. incl moms.

Ratebetaling er muligt mod gebyr.

 

Ratebetaling: 9 x rater som forfalder en gang pr. måned.

 

 1. rate: 400 kr.

 2. rate: 3500 kr.

 3. rate: 3500 kr.

 4. rate: 3500 kr.

 5. rate: 3500 kr.

 6. rate: 3500 kr.

 7. rate: 3500 kr.

 8. rate: 3500 kr

 9. .rate: 3500 kr.

 

 

Det har virket for mig! Det virker for mine klienter! Vil du med på vognen, væk fra overspisninger, væk fra selvbebrejdelser og dårlig samvittighed og hen hvor livet for alvor er sjovt, dejligt og glædesfyldt at leve?

Det rette tidspunkt kommer aldrig! Det bliver aldrig komfortabelt, at skulle træffe store beslutninger om at investere i sit eget velbefindende. Det bliver aldrig en nydelse, at begynde at arbejde med alt dét, der gør ondt.


Men gør du det ikke, får du det aldrig anderledes!

 

 

 

 

HVAD VÆLGER DU?

"Jeg ved, at når jeg kan komme af med mine overspisninger, så kan du også!"

IMG_1756.JPG

Om mig

Jeg er spisepsykologicoach, mentor, underviser og foredragsholder indenfor spisepsykologi, følelsesmæssig spisning og spiseforstyrrelser. 

 

Efter 20 års erfaring på egen krop, knækkede jeg koden til, at slippe mine overspisninger og komme varigt ud af min spiseforstyrrelse, for i stedet at få et naturligt og balanceret forhold til mad. Det har givet mig et drømmeliv, med meget mere overskud og glæde, og hvor jeg har energien til at være noget for andre, samtidig med, at jeg er noget for mig selv.

 

I min søgen efter at tage kontrollen fra min mad, har jeg taget et hav af uddannelser, kurser, læst tonsvis af bøger, og studeret diverse forskere og kloge mennesker. Jeg har gået i åre lange terapiforløb, prøvet alt fra healing, akupunktur og mineral- og oliebehandling til medicinsk behandling, psykologsamtaler og kropsterapi. Listen er lang. Jeg har samlet essensen til dig, af dét, jeg har fundet virkbart. - det skal lige indskydes at der kommer ikke vitamin- og olieterapi og ej heller medicinsk behandling på dette forløb. Her vil jeg anbefale dig, at du søger andre som kan hjælper dig, hvis du ønsker at gå den vej :))

 

Min uddannelsesmæssige baggrund er:

 • Cand. mag. i læring og forandringsprocesser, Aalborg Universitet.

 • Prof. bachelor i Ernæring og Sundhed, Suhrs Seminarium, Professionshøjskolen Metropol København

 • Sundhedscoach, v/Neurokommunikation 

 • Skyggevejleder v/ Psykolog Mette Holm

   

Jeg har arbejdet med mad og sundhed i mere end 20 år ved bl.a. DTU-fødevaresinstituttet, hvor jeg har forsket i danskernes kostvaner. Jeg har arbejdet på Aalborg Universitet med økologi og adfærd- og holdningsændring, såvel som jeg har arbejdet i kommunalt regi med bl.a. sårbare grupper med særligt fokus på ensomhed. 

 

 

Er det NU, du skal ændre dit liv for evigt?

 

 

 

Samlet pris

32.000 kr.

(ved betaling med det samme)

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig!

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne på mette@mettefuglsanglarsen.dk

bottom of page