top of page

Velkommen!
Er du i tvivl om, hvor det giver mening for dig at starte? 

Vores @spisepsykologicoach univers er bygget op i mindre- og større forløb. Fælles for dem alle er, at de er designet til at hjælpe dig til et liv, hvor tanker om mad og krop ikke konstant fylder for dig og styre dine valg. 

I fanen 'Hjælp' ovenfor, kan du se vores mest populære forløb og læse om dem. På den måde kan du vurdere hvilket forløb der passer bedst til dine nuværende udfordringer. De mindre forløb kan også kombineres, så du fx køber "Stop (akut) overspisning", samt "Triggermetoden", hvis du mærker at det er de tematikker som vækker genkendelse i dig. 

I vores SHOP i øverste fane kan du også se et samlet overblik over vores forløb, samt de mange gratis tilbud vi tilbyder dig.

Vores korte forløb kan du finde en genvej til her. De er et rigtig godt sted at begynde for de fleste og dyppe-tåen-i-vores-vand: 

Stop (akut) overspisning --> 

OverspisningFRI™ --> 

Triggermetoden --> 

Stop tankemylder og selvbebrejdelser --> 

Vores længere forløb med dybdegående fokus på flere områder kan du læse mere om her: 

Lær hvorfor du overspiser -->

Knæk koden til følelsesmæssig overspisning -->  

TriggerFIX Masterclass --> 

Du kan se mere i vores Shop herunder, hvor vores gratis tilbud også findes: 

Skærmbillede 2022-03-22 kl. 13.32.17.png

"Mette er en meget dygtig person og ved hvad hun snakker om, når det kommer til overspisninger. Min bedste beslutning, som endte med et resultat jeg aldrig havde forestillet mig kunne være muligt."

- Camilla 

bottom of page